joi, 13 ianuarie 2011

Radiografia contemporanului atipic

Nu stiu (si nici nu ma intereseaza) care este diferenta dintre un i-phone si un smart-phone si simt ca detinerea unuia dintre ele nu m-ar face mai buna.
Nu mi-am luat carnetul auto doar pentru ca am implinit 18 ani si dadea bine in portofel, o voi face cand voi gandi ca e necesar.
Nu am sentimente de toleranta si intelegere pentru relatiile dintre persoanele de acelasi sex si consider ca este o blasfemie casatoria dintre ele.
Nu port anumite lucruri doar pentru ca sunt la moda, iar UGG-urile mi se par prea mari si impozante, o incaltaminte inutila ce n-ar avantaja niciun picior pe lumea asta.
Nu citesc ziare de tip tabloid si manifest un profund dezgust fata de afisele de la metrou cu ajutorul carora se promoveaza cartela click!
Ma intristeaza ca am ajuns sa citam din personajele de pe youtube si ca urmarirea acestor filmulete a devenit o modalitate principala de amuzament.
 Nu cunosc hit-urile Innei si nici nu frecventez cluburi din sfera asta, le prefer pe cele din centrul vechi si muzica ce a trecut testul timpului.
Nu cred intr-un viitor mai bun al tarii din moment ce tinerii care vin din urma pica pe capete BAC-ul si pentru cei ca ei s-a scos admiterea pe baza de examen de la ASE!
Ma deranjeaza lipsa de respect a colegilor care se intrerup unii pe altii.
Ma intriga treaba nefacuta cum trebuie.
Incerc sa-mi imaginez cum pe unii nu-i jeneaza faptul ca ar putea fi considerati analfabeti pentru greselile gramaticale si exprimarea precara pe care nu au timpul, bunul simt, initiativa sa si le corecteze singuri! 
(ma refer la proiectele de echipa)

Ma sperie perspectiva ca toata viata sa imi doresc sa scap de colectivul in care sunt in speranta ca voi face parte dintr-un altul mai placut.
In rest, sunt o persoana cat se poate de optimista :)

5 comentarii:

  1. Am un telefon de 5 ani si functioneaza perfect!
    Nici eu n-am carnet si prefer sa raman pe locul din dreapta o perioada!
    UGG-urile chiar mi se pare hidoase pe asfaltul bucurestean!
    O mica referire la mine ca sa confirme ce ai spus mai sus; un pic muscator dar foarte adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Mădălina! Ești o persoană cu un caracter frumos și puternic, iar cuvintele tale se ridică la nivelul așteptărilor mele, cel puțin.. Un singur sfat aș avea să îți dau,dacă îmi permiți.. Scrie cu diacritice! E păcat de gândurile tale să nu fie expuse corect în totalitate..

    RăspundețiȘtergere
  3. Colega din liceu.. Obișnuința m-a determinat să mă dau drept un oarecare anonim pentru orice comentariu. Uneori ai impresia că e mai simplu așa.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. E mai usor, dar parerea fiecaruia conteaza! Multumesc frumos pentru comentariu si sper sa "ma citesti" (+ comentezi) in continuare! (am nevoie de critici :D ) :*

    RăspundețiȘtergere